Usluge

 

As Soft Team - Izrada softvera


Od 2010 godine, As Soft Team razvija različite poslovne aplikacije. Mi nudimo aplikacije u potpunosti u skladu sa Vašim zahtevima. Nudimo Vam širok spektar usluga od projektovanja proizvodnih procesa, kreiranja softvera za praćenje Vaših procesa, kvalitetnog testiranja Vašeg softvera do održavanja Vaše poslovne aplikacije. Tim naših profesionalaca Vam može pomoći da izaberete najprikladniju opciju u skladu sa potrebama Vašeg poslovanja.

 

As Soft Team outsourcing sa fleksibilnim ugovorima o saradnji

Vi ste kompanija kojoj je potreban poslovni softver? Mi smo pravi partner za Vas. Naša kompanija nudi celokupan paket poslovnog softvera baziranog na Microsoft ili Android platformi. Paket podrazumeva i usluge održavanja softvera kao i korisničku podršku.

 

Razvoj web aplikacija

As Soft team Vam nudi kompletan asortiman svojih usluga kao što su konsalting, izrada, testiranje, razvoj i održavanje svih poslovnih aplikacija od jednostavne aplikacije na internetu do složene aplikacije za velike poslovne sisteme.

 

Web Dizajn - izrada web sajta

Mi smo web dizajn kompanija koja gleda u budućnost. Mi razumemo da je dizajniranje Vašeg sajta veoma važno za pridobijanje poverenja Vaših klijenata. Naš dizajn može da pomogne jačanje Vašeg brenda i može da poboljša Vaše celokupno poslovanje na internetu. Za Vas ćemo kreirati jedinstven web sajt koji će pokazati profesionalnost i ozbiljnost Vaše kompanije što će opredeliti Vaše klijente da svoje poverenje poklone baš Vama.

 

Izrada baza podataka

Baze podataka su osnov svake aplikacije za pružanje podrške Vašem korisničkom servisu, internim procesima, prodaji i marketingu. As Soft Team sa svojim značajnim iskustvom je u stanju da obezbedi svojim klijentima izradu baza podataka visokog kvaliteta i mogućnosti. Kao kompanija orjentisana ka Microsoft SQL server platformi za izradu baza podataka, As Soft Team poseduje u svom timu obučene profesionalce iskusne u radu sa Microsoftg SQL server tehnologijama.

 

Grafički dizajn

Pomoću grafičkog dizajna kreiramo jedinstven izgled brenda, povezujemo se sa potencijalnim klijentima i razvijamo dugotrajan, prepoznatljiv identitet na tržištu. Danas klijenti donose odluke na osnovu onoga što vide. Imamo samo jednu šansu da kreiramo prvi utisak i zbog toga je grafički dizajn neprocenjivo važan. Vi želite da Vaš posao bude predstavljen na najbolji način, da klijenti imaju poverenja u Vas i Vašu kompaniju. Grafički dizajn je prvi korak u realizaciji tog cilja.

 

Izrada Desktop Aplikacija

Iskoristite prednosti desktop aplikacija koje Vam pružaju sigurnost, kontrolu i pouzdanost. As Soft Team koristi najnovije tehnologije za razvoj modernih, efikasnih desktop aplikacija lakih za upotrebu uključujući:

  • • Sistem za upravljanje porudžbinama
  • • Sistem za upravljanje finansijama
  • • Sistem za upravljanje dokumentacijom
  • • Sistem za izdavanje i praćenje faktura

 

Mobilne aplikacije

As Soft Team radi sa programerima koji imaju višegodišnje iskustvo u izgradnji aplikacija za sve Windows platforme OS uređaja.

  • Android aplikacije

  • iOS aplikacije

  • Windows aplikacije