O nama

Ko smo mi?

Mi smo grupa kreativnih ljudi koja je stvorila kompaniju za programiranje, dizajn i osavremenjavanje poslovnih rešenja. Inovacije, profesionalizam i prilagodljivost su osnov našeg poslovanja.

Koja je naša misija

Želja nam je da izgradimo dinamično poslovno okruženje, koje će našim klijentima i poslovnim partnerima, pružiti odličnu podršku u poslu i dugotrajnu, stabilnu saradnju. Mi volimo da napredujemo sa našim klijentima i da im pomažemo da pronađu najbolja rešenja za unapređenje svog poslovanja.

Šta nas razlikuje od drugih?

Sarađujemo sa Vama i izlazimo u susret svim Vašim potrebama. Koristimo sve svoje potencijale i znanje da pronadjemo savršena rešenja za Vaš posao.

Šta mi možemo da učinimo za Vas?

Možemo da unapredimo Vaš posao. Naši saradnici će analizirati Vaše potrebe, sarađivaće sa Vašim timom i tako pronaći najbolja moguća rešenja za Vašu poslovnu viziju.

Šta Vi treba da učinite?

Preuzmite prvi korak u Vašem poslovanju i Kontaktirajte nas. Brze odgovore na sva Vaša pitanja možete dobiti, ako nam pošaljete e-mail ili nas pozovete telefonom.

Naše veštine

Izrada Softvera po porudžbini
Responzivni Web dizajn
Gotova Rešenja
Outsourcing

Naše usluge

Od 2010 godine, As Soft Team razvija različite poslovne aplikacije. Mi nudimo aplikacije u potpunosti u skladu sa Vašim zahtevima. Nudimo Vam širok spektar usluga od projektovanja proizvodnih procesa, kreiranja softvera za praćenje Vaših procesa, kvalitetnog testiranja Vašeg softvera do održavanja Vaše poslovne aplikacije. Tim naših profesionalaca Vam može pomoći da izaberete najprikladniju opciju u skladu sa potrebama Vašeg poslovanja.
Mi smo web dizajn kompanija koja gleda u budućnost. Mi razumemo da je dizajniranje Vašeg sajta veoma važno za pridobijanje poverenja Vaših klijenata. Naš dizajn može da pomogne jačanje Vašeg brenda i može da poboljša Vaše celokupno poslovanje na internetu. Za Vas ćemo kreirati jedinstven web sajt koji će pokazati profesionalnost i ozbiljnost Vaše kompanije što će opredeliti Vaše klijente da svoje poverenje poklone baš Vama.
Naša kompanija nudi celokupan paket poslovnog softvera baziranog na Microsoft ili Android platformi. Paket podrazumeva i usluge održavanja softvera kao i korisničku podršku. Naš cilj je da kroz smanjenje troškova i unapređenje Vašeg poslovanja povećate profitabilnost svoje kompanije.