Grafički dizajn

img1

Grafički dizajn

Grafički dizajn je osnov za kreiranje jedinstvenog vizuelnog identiteta brenda

Pomoću grafičkog dizajna kreiramo jedinstven izgled brenda, povezujemo se sa potencijalnim klijentima i razvijamo dugotrajan, prepoznatljiv identitet na tržištu. Danas klijenti donose odluke na osnovu onoga što vide. Imamo samo jednu šansu da kreiramo prvi utisak i zbog toga je grafički dizajn neprocenjivo važan. Vi želite da Vaš posao bude predstavljen na najbolji način, da klijenti imaju poverenja u Vas i Vašu kompaniju. Grafički dizajn je prvi korak u realizaciji tog cilja.

Formiranje vizuelnog identiteta firme (Vizuelni brending)

Brending ima svoja nepisana pravila. Pojednostavljeno, vizuelni brending Vas povezuje sa Vašom ciljnom grupom. Na primer, ako je Vaš cilj da kreirate imidž inovativne kompanije, Vaša grafička rešenja moraju posedovati inovativne elemente. Možda želite da Vaša kompanija pruža usluge i želite da se posvetite komunikaciji sa klijentima. Tada Vaš grafički identitet mora bit prilagođen tipu usluga koje pružate.

Inovativni grafički dizajn

Za opstajanje na današnjem tržištu, neophodno je osmisliti jedinstven grafički identitet. Većina konkurenata oponaša velike lidere poslovnog sveta i greši. Na taj način, predstavljaju svoje kompanije kao manje verzije velikih kompanija. Mi Vam možemo pomoći da se odvojite od konkurencije, kreirate sopstveni vizuelni identitet, koji će učiniti da Vaši proizvodi i Vi budete jedinstveni i uvek prepoznatljivi.

Logo dizajn

Osnov Vašeg grafičkog poslovnog identiteta je Vaš logo, koji će biti prikazivan u svakom segmentu Vašeg predstavljanja javnosti. Iako dizajn logo-a deluje jednostavno, on je zapravo najizazovniji deo planiranja grafičkog identiteta. On mora kroz jednu reč, simbol ili crtež da predstavi celokupnu ideju Vaše kompanije i poruku za Vaše klijente. Kreiranje reprezentativnog logo-a, oko kojeg će da se gradi ceo vizuelni identitet Vašeg poslovanja je od neprocenjive važnosti.

Dizajniranje obrazaca u Vašem poslovanju ( memorandumi, fakture...)

Možda želite da potpuno uskladite grafički vizuelni identitet Vaše firme. Izgled vaših obrazaca, faktura koje izdajete, memoranduma koje šaljete možemo originalno i intersantno povezati sa prepoznatljivim grafičkim rešenjima Vaše kompanije.

Katalozi, brošure i štampani mediji

Dizajn Vaših brošura, flajera i štampanih izdanja ima veliki uticaj na Vaše predstavljanje na tržištu. Interesantan dizajn i format mogu značajno povećati Vaš prihod i pomoći Vaše bolje pozicioniranje u odnosu na konkurenciju. Dobar dizajn može biti Vaš najjači adut u reklamiranju. Mi imamo iskustvo u dizajniranju najboljih i najoriginalnijih rešenja, baš onih koje želite.

Dizajniranje ikonica (grafičkih elemenata)

Mali detalji u dizajnu, ponekad čine veliku razliku. Elementi kao što su ikonice za Vašu aplikaciju ili poslovnu prezentaciju, mogu pokazati Vašim klijentima da ste ozbiljna i profesionalna kompanija. Imaćete prednost u odnosu na kompanije koje koriste javne i svima dostupne kolekcije grafičkih elemenata zbog svoje prepoznatljivosti i jedinstvenog dizajna.

Dizajn u medijima i marketingu

Grafički dizajn je veoma važan u marketinškim kampanjama kroz medije. Vi želite da Vaša marketinška kampanja bude usmerena ka Vašim potencijalnim kupcima. Morate biti sigurni da će Vaša poruka doći do vaše ciljne grupe, da Vas zapamte i prepoznaju. Na primer, ako pokrenete viralnu marketinšku kampanju želećete da budete sigurni da će Vaši grafički elementi kao što su video materijali i fontovi zaista zainteresovati Vaše kupce.

As Soft Tim za grafički dizajn

Bilo da već imate neki grafički materijal ili u potpunosti želite da kreirate novi, prepustite taj zadatak našem profesionalnom timu za grafički dizajn.