Outsourcing

img1

As Soft Team outsourcing sa fleksibilnim ugovorima o saradnji

Vi ste kompanija kojoj je potreban poslovni softver? Mi smo pravi partner za Vas. Naša kompanija nudi celokupan paket poslovnog softvera baziranog na Microsoft ili Android platformi. Paket podrazumeva i usluge održavanja softvera kao i korisničku podršku.

Naš cilj je da kroz smanjenje troškova i unapređenje Vašeg poslovanja povećate profitabilnost svoje kompanije.

Najvažniji razlozi za softver outsourcing su:

Smanjenje troškova je svakako prvi razlog da izaberete outsourcing. Odsustvo dodatnih troškova za zarade je primarni razlog zbog kojeg se kompanije odlučuju za outsourcing. Smanjenje Vaših troškova doprinosi značajnom uvećanju dobiti Vaše kompanije.

Možete se fokusirati isključivo na Vašu osnovnu delatnost. Outsourcing Vam omogućava fokusiranje na Vaš osnovni posao, dok se druga kompanija bavi tehničkom podrškom Vašeg poslovanja.

Osvajanje tržišta. Za proboj na tržištu svakoj kompaniji je potrebna dobra i brza marketinška kampanja. Ona zahteva veliki broj ljudi koji će biti obučeni da je brzo sprovedu i isporuče proizvode u najkraćem mogućem roku. Ali jednom kada se pozicionirate na tržištu i Vaš proizvod počne da se prodaje, potreba za zaposlenima se smanjuje. Outsourcing partner može brzo da obuči i rasporedi svoje zaposlene za potrebe Vaše kampanje i tako Vam omogući mnogo brže i jeftinije osvajanje tržišta.

Oslobađanje internih resursa. Još jedna od velikih prednosti saradnje sa outsourcing kompanijom je da možete rasporediti svoje resurse na druge poslove u zavisnosti od potreba Vaše kompanije.

Rešite specifičan tehnički problem. Postoje situacije kada ste suočeni sa relativno nepoznatim tehničkim problemom van svoje osnovne delatnosti, i tada vam je najefikasnije rešenje da se oslonite na outsourcing partnera.

Pristup spoljnim izvorima. Kada angažujete ousourcing partnera, postaju vam dostupni mnogi resursi do kojih inače ne biste mogli doći u okviru svog preduzeća. Mnoge svetske kompanije angažuju ousource kompanije upravo zato da bi imali pristup resursima koji su im potrebni.

Delegiranje odgovornosti. Preusmerite određene poslove koji vam  oduzimaju previše vremena ili resursa ili su previše komplikovani za upravljanje na spoljnjeg saradnika, a i dalje ostvarujte benefite.

Smanjenje rizika. Outsourcing pomaže kompanijama da smanje rizik od uvođenja novog poslovnog modela.

Prednosti reinženjeringa. Outsourcing omogućava kompanijama da shvate prednosti reinženjeringa.

IT OUTSOURCING sa AS SOFT TEAM-om

AS Soft Team ima mnogo iskustva u outsourcing softveru. U tom smislu, postoje neke vrednosti koje naši klijenti posebno uvažavaju:

- Fleksibilan sporazum koji može zadovoljiti zahteve svakog klijenta

- Posvećenost kvalitetu komunikacije sa našim partnerima

- Naš pristup je razvijen tako da pomogne u upravljanju i predviđa troškove razvoja softvera uz povećanje poslovne vrednosti koji softver donosi vašoj kompaniji

- Sposobnost da brzo i pouzdano prevedete vaš sadašnji na novi poslovni model

 

Naša reputacija je izgrađena na našim rezultatima.

Kontaktirajte nas i možemo početi da razgovaramo o vašim zahtevima i potrebama odmah.