Osnovni, standardni i premium paket

Tri paketa za svaki vid poslovanja. Izaberite paket po vašoj meri!

Šta mi nudimo?

Veliki broj usluga vezanih za informatičku delatnost

As Soft Team - Izrada softvera

Od 2010 godine, As Soft Team razvija različite poslovne aplikacije. Mi nudimo aplikacije u potpunosti u skladu sa Vašim zahtevima. Nudimo Vam širok spektar usluga od projektovanja proizvodnih procesa, kreiranja softvera za praćenje Vaših procesa, kvalitetnog testiranja Vašeg softvera do održavanja Vaše poslovne aplikacije. Tim naših profesionalaca Vam može pomoći da izaberete najprikladniju opciju u skladu sa potrebama Vašeg poslovanja.

Outsourcing

Vi ste kompanija kojoj je potreban poslovni softver? Mi smo pravi partner za Vas. Naša kompanija nudi celokupan paket poslovnog softvera baziranog na Microsoft ili Android platformi. Paket podrazumeva i usluge održavanja softvera kao i korisničku podršku.
Najvažniji razlozi za softver outsourcing su:

  • • Smanjenje troškova
  • • Možete se fokusirati isključivo na Vašu osnovnu delatnost
  • • Osvajanje tržišta
  • • Oslobađanje internih resursa

Razvoj web aplikacija

As Soft team Vam nudi kompletan asortiman svojih usluga kao što su konsalting, izrada, testiranje, razvoj i održavanje svih poslovnih aplikacija od jednostavne aplikacije na internetu do složene aplikacije za velike poslovne sisteme.
As Soft Team izrađuje sveobuhvatne web aplikacije za Vaše poslovanje.Za razvoj web aplikacija koristimo različite tehnologije kao što su .NET, :NET MVC, HTML/HTML 5 i Java Script.

 

Web Dizajn

Mi smo web dizajn kompanija koja gleda u budućnost. Mi razumemo da je dizajniranje Vašeg sajta veoma važno za pridobijanje poverenja Vaših klijenata. Naš dizajn može da pomogne jačanje Vašeg brenda i može da poboljša Vaše celokupno poslovanje na internetu. Za Vas ćemo kreirati jedinstven web sajt koji će pokazati profesionalnost i ozbiljnost Vaše kompanije što će opredeliti Vaše klijente da svoje poverenje poklone baš Vama.

Mobilne aplikacije

As Soft Team radi sa programerima koji imaju višegodišnje iskustvo u izgradnji aplikacija i koriste najnovije tehnologije za razvoj naprednih aplikacija na mobilinim uređajima za sledeće platforme (OS):

  • Android aplikacije

  • iOS aplikacije

Grafički dizajn

Pomoću grafičkog dizajna kreiramo jedinstven izgled brenda, povezujemo se sa potencijalnim klijentima i razvijamo dugotrajan, prepoznatljiv identitet na tržištu. Danas klijenti donose odluke na osnovu onoga što vide. Imamo samo jednu šansu da kreiramo prvi utisak i zbog toga je grafički dizajn neprocenjivo važan. Vi želite da Vaš posao bude predstavljen na najbolji način, da klijenti imaju poverenja u Vas i Vašu kompaniju.

 
 

Naši projekti

Pogledajte neke od naših radova

Izdvajamo

Izrada web sajta

Dobar plan i arhitektura sajta na prvom mestu! Kako će se posetilac kretati kroz sajt, na koje informacije će prvo nailaziti, koliko lako će doći do onih koje su mu potrebne... Ukratko, UX stavlja na prvo mesto funkcionalnost i korisnički doživljaj posetilaca na vašem sajtu.

Dizajn je ono što će vas izdvojiti od ostalih. Da li će to biti minimalistički, flat, kartični, split po tipu dizajna ili umetnički, pop-art, poslovni, zabavni po stilu - svaki dobar dizajn mora vizuelno da isprati priču brenda. Danas na webu postoje razne kombinacije stilova, međutim, da bismo prekršili pravila, moramo prvo dobro da ih poznajemo.

Jednako dobar ugođaj posetilaca sa svakog uređaja ili drugim rečima - responzivnost. Responzivnost je već odavno postao standard i ne možemo govoriti o dobrom i funkcionalnom sajtu ako ne ispunimo ovu stavku. Osim ovoga, jedan dizajn za sve vrste uređaja takođe doprinosi boljem pozicioniranju na google-u, što će vam pre ili kasnije postati bitno.

Lako i jednostavno ubacujte tekstualni sadržaj, dadajte fotografije, linkove, komentare... održavajte samostalno vaše web stranice. Sa našim CMS programom za uređivanje sadržaja budite potpuno mirni za bezbednost vaših podataka. Nudimo mogućnost i Joomla CMS programa otvorenog koda.

SEO - ili biti na prvoj strani google-a. AS Soft Team radi One site optimizaciju što podrazumeva istraživanje najboljih ključnih reči, prilagođavanje tekstova tim ključnim rečima, optimizaciju naslova, linkova, fotografija i svih tagova na sajtu, kreiranje mape sajta. U zavisnosti od konkurencije, može biti lakše ili teže dospeti na prvu stranu google-a, ali SEO svakako zahteva konstantan rad.

Ne samo tehničko uređivanje sadržaja, već i kreiranje kampanja u vidu promocija, email marketing, seo optimizacija, doterivanje fotografija, kopirajting, kreiranje i vođenje socijalnih mreža - u zavisnosti od dogovora nudimo vam različite vidove održavanja i podrške. Preporučujemo za rastuće ili velike biznise.

Kakav sajt želite?

Popunite formular i mi ćemo vam poslati ponudu.