Osnovni, standardni i premium paket

Tri paketa za svaki vid poslovanja. Izaberite paket po vašoj meri!

Šta mi nudimo?

Veliki broj usluga vezanih za informatičku delatnost

As Soft Team - Izrada softvera

Od 2010 godine, As Soft Team razvija različite poslovne aplikacije. Mi nudimo aplikacije u potpunosti u skladu sa Vašim zahtevima. Nudimo Vam širok spektar usluga od projektovanja proizvodnih procesa, kreiranja softvera za praćenje Vaših procesa, kvalitetnog testiranja Vašeg softvera do održavanja Vaše poslovne aplikacije. Tim naših profesionalaca Vam može pomoći da izaberete najprikladniju opciju u skladu sa potrebama Vašeg poslovanja.

Outsourcing

Vi ste kompanija kojoj je potreban poslovni softver? Mi smo pravi partner za Vas. Naša kompanija nudi celokupan paket poslovnog softvera baziranog na Microsoft ili Android platformi. Paket podrazumeva i usluge održavanja softvera kao i korisničku podršku.
Najvažniji razlozi za softver outsourcing su:

  • • Smanjenje troškova
  • • Možete se fokusirati isključivo na Vašu osnovnu delatnost
  • • Osvajanje tržišta
  • • Oslobađanje internih resursa

Razvoj web aplikacija

As Soft team Vam nudi kompletan asortiman svojih usluga kao što su konsalting, izrada, testiranje, razvoj i održavanje svih poslovnih aplikacija od jednostavne aplikacije na internetu do složene aplikacije za velike poslovne sisteme.
As Soft Team izrađuje sveobuhvatne web aplikacije za Vaše poslovanje.Za razvoj web aplikacija koristimo različite tehnologije kao što su .NET, :NET MVC, HTML/HTML 5 i Java Script.

 

Web Dizajn

Mi smo web dizajn kompanija koja gleda u budućnost. Mi razumemo da je dizajniranje Vašeg sajta veoma važno za pridobijanje poverenja Vaših klijenata. Naš dizajn može da pomogne jačanje Vašeg brenda i može da poboljša Vaše celokupno poslovanje na internetu. Za Vas ćemo kreirati jedinstven web sajt koji će pokazati profesionalnost i ozbiljnost Vaše kompanije što će opredeliti Vaše klijente da svoje poverenje poklone baš Vama.

Mobilne aplikacije

As Soft Team radi sa programerima koji imaju višegodišnje iskustvo u izgradnji aplikacija i koriste najnovije tehnologije za razvoj naprednih aplikacija na mobilinim uređajima za sledeće platforme (OS):

  • Android aplikacije

  • iOS aplikacije

Grafički dizajn

Pomoću grafičkog dizajna kreiramo jedinstven izgled brenda, povezujemo se sa potencijalnim klijentima i razvijamo dugotrajan, prepoznatljiv identitet na tržištu. Danas klijenti donose odluke na osnovu onoga što vide. Imamo samo jednu šansu da kreiramo prvi utisak i zbog toga je grafički dizajn neprocenjivo važan. Vi želite da Vaš posao bude predstavljen na najbolji način, da klijenti imaju poverenja u Vas i Vašu kompaniju.

 
 

Naši projekti

Pogledajte neke od naših radova

Izdvajamo

Web shop

Jednostavna kupovina u nekoliko koraka, mogućnost plaćanja karticama ili na račun. Web shop sa mogućnošću liste želja i upoređivanja proizvoda, dodavanja kupon kodova sa popustima ili poklon kupona. Prebacite poslovanje na online platformu i smanjite troškove objekata i kadrova.

Originalan dizajn prilagođen vašoj poslovnoj viziji. Dizajn "od nule" ili dizajn sa već postojećim elementima (logo, font, boje) vašeg poslovanja. Redizajn svih grafičkih elemenata. Obrada i optimizacija fotografija i video materijala.

Jednako dobar ugođaj posetilaca sa svakog uređaja ili drugim rečima - responzivnost. Sa kojeg god uređaja da pristupa, korisnik ima jasne i pregledne korake prilikom kupovine.

Lako i jednostavno ažurirajte sadržaj, artikle, dodajte fotografije... održavajte samostalno vaš web shop. Sa našim CMS programom za uređivanje sadržaja budite potpuno mirni za bezbednost vaših podataka. Možete birati da li želite obuku za samostalno održavanje ili mi možemo biti vaša podrška, uz maksimalno fleksibilne ugovore, prilagođene vašim potrebama.

SEO - ili biti na prvoj strani google-a. AS Soft Team radi One site optimizaciju što podrazumeva rad na tehničkim delovima web shop-a. Povežite vašu online prodavnicu sa društvenim mrežama, budite aktivni sa promocijama i imajte sigurnu bazu posetilaca na dnevnom nivou.

Administrativni deo uz koji imate mogućnost da pratite porudžbenice, pregledate statistiku o najuspešnijim proizvodima i akcijama, najaktivnije korisnike... Sve ovo vam daje bolji uvid u sopstveno poslovanje i omogućava delotvornije planiranje akcija, specijalnih ponuda i asortimana uopšte.

Kakav sajt želite?

Popunite formular i mi ćemo vam poslati ponudu.